Iespējamais zaglis paslēpjas zem mašīnas; kaimiņiene palīdz noķert

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Sestdien, 24. septembrī, pulksten 01.00 Valsts policija saņēma zvanu no kādas privātmājas saimnieces, ka viņa ir dzirdējusi, kā kaimiņos saimniecības ēkai tiek izsists stikls.

Rīgas reģiona Teikas iecirkņa patruļpolicija nekavējoties reaģēja uz izsaukumu un piecu minūšu laikā ieradās notikuma vietā. Likumsargi konstatēja, ka saimniecības ēkai ir izsists logs, pie kura atrada saliktas mantas – televizoru un elektroinstrumentus. Konstatējot zādzības faktu, policisti pārmeklēja apkārtni un saimniecības ēku.

Likumsargi atrada un aizturēja iespējamo zagli, kurš, bēgot no policistiem, bija paslēpies zem automašīnas.

Aizturētais ir 1964.gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš ir tiesāts par zādzību.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā, un par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Vīrietim piemērots drošības līdzeklis – nesaistīts ar brīvības atņemšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu