Kopīgas iedzeršanas laikā jauniegūtie paziņas greizsirdības dēļ smagi piekauj vīrieti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Naktī no 7. uz 8.jūliju Anniņmuižas bulvārī kādā no dzīvokļiem kopīgas alkohola lietošanas laikā izcēlies konflikts, kurā 1997.gadā un 1990.gadā dzimuši vīrieši nodarīja smagus miesas bojājumus kādam 1970.gadā dzimušam vīrietim. Abi aizdomās turētie vīrieši patlaban atrodas apcietinājumā.

Domstarpības radās pēc tam, kad 1997.gadā dzimušais paziņa izteicis vēlmi tuvāk iepazīties ar cietušā vīrieša sievu, kas 1970.gadā dzimušajam vīrietim nelikās pieņemami. Konfliktā iesaistījās arī 1990.gadā dzimušais vīrietis. Abi vīrieši smagi piekāva 1970.gadā dzimušo vīrieti. Pēc konflikta kāds cietušā draugs, kurš arī atradās dzīvoklī, izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Slimnīcas personāls, pieņemot aprūpē piekauto vīrieti, par šo situāciju nekavējoties informēja policiju, pēc kā arī tika uzsākta izmeklēšana.

Vienu no aizdomās turētajiem, 1990.gadā dzimušo vīrieti, policija izskaitļoja un aizturēja viņa dzīves vietā piecas dienas vēlāk, piemērojot drošības līdzekli apcietinājumu. Savukārt otrs vīrietis tika aizturēts aizvakar 25.septembrī. Policijai ir informācija, ka vīrietis, zinot, par atrašanos meklēšanā, uz kādu laiku bija pametis Latviju.

Tā kā bija pamatotas aizdomas, ka vīrietis arī turpmāk varētu izvairīties no izmeklēšanas darbībām, tika pieņemts lēmums arī šim vīrietim piemērot drošības līdzekli apcietinājumu. Abi aizdomās turamie vīrieši jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā.

Šobrīd par notikušo uzsākts kriminālprocess par tāda miesas bojājuma tīšu nodarīšanu, kas bīstams dzīvībai. Par šādu nodarījumu vīriešiem var piespriest brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu