Pamatīgi piedzērusies māte dodas uz dienas centru pakaļ savam bērnam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Vakar, 26.septembrī, Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēma informāciju no kādas sociālā dienesta dienas centra darbinieces, ka iereibusi māte ieradusies pakaļ savam bērnam un nav spējīga par viņu parūpēties.

Ierodoties notikuma vietā, sastapta izsaucēja, kura norādīja uz manāmi iereibušo māti un pastāstīja, ka šī nav pirmā reize, kad sieviete reibumā ierodas pakaļ savai atvasei.

Policisti devās pie iereibušās sievietes, kura paskaidroja, ka atnākusi pakaļ savam bērnam, taču sociālā dienesta darbiniece neļauj bērnu vest mājās. Sievietei veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā, kuras laikā noskaidrots, ka viņa ir 2,55 promiļu reibumā. Bērna māte policistiem skaidroja, ka vakar un šodien dzērusi alu.

Policisti pieņēma lēmumu bērnu šķirt no mātes un nogādāt drošā vidē, krīzes centrā. Lietas materiāli nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbiniekiem izvērtēšanai, kā arī par notikušo informēta bāriņtiesa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu