Muļķi vai drosminieki? Jaunieši ar BMW Tukumā mēģina nozagt degvielu benzīntankā

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: skaties.lv

Gan jau arī tev ir savi uzskati, kā tas ir – neuzkrītoši doties zagt? Iespējams, būtu jāiekāpj melnā mašīnā, galvā jāuzliek cepure un saulesbrilles, varbūt pat jāpielīmē ūsas. Vairākiem jauniešiem Tukuma pusē gan bija cits priekšstats par maskēšanos…

Ar sarkanu BMW, neslēpjot sejas, viņi atklāti paviesojās vairākās degvielas uzpildes stacijās un nozaga degvielu. Vienā reizē gan viņiem nepaveicās, un tagad pierādījumu viņu sodīšanai būs gana daudz.

Lai šo un citus, līdzīgus, grupējumus apturētu, spēkus nācies saliedēt pat konkurējošām uzpildes stacijām – Statoil un Virši A.

Tagad jau speciālisti uzsver, ka šis grupējums ir tipiski ļaunprātīgi nemaksātāji, kuriem policisti nekādas atlaides nedos. Citādi ir ar klientiem, kuri patiešām aizmirst samaksāt, piemēram, tāpēc, ka pēkšņi iezvanās telefons vai vienkārši ir liela steiga. Tomēr nemaksāšanu nevajadzētu piekopt kā paradumu, jo diemžēl no skaidrošanās policijā tāpat nevarēs izbēgt.

Foto: skaties.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu