Nosviluši mati un apdegušas ausis! Vīrietis gandrīz nosvilina sociālo māju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: skaties.lv

Lietiskie pierādījumi – nosviluši mati un apdegušas ausis. Tā melos par ugunsgrēka patiesajiem iemesliem kaimiņš atmasko kaimiņu Krustpils novadā.

Vienā no Kūku pagasta daudzdzīvokļu namiem par ugunsgrēkiem vairs nebrīnās. Tie te notiekot itin bieži. Lielai daļai šejieniešu pat skaidrs, kurš ir kārtējais ugunsnelaimes grēkāzis. Tas ir Voldemārs. Vīrietis vakar savā pirmā stāva sociālā dzīvokļa istabiņā uz plītiņas gatavoja ēst un neizvēlējās īstāko brīdi, lai aizietu līdz labierīcībām.

Tajā laikā izcēlies ugunsgrēks.

Kaimiņu īpašumi nav cietuši, taču lielā piedūmojuma dēļ ugunsdzēsēji evakuēja trīs cilvēkus, tostarp māmiņu ar zīdaini. Vēl divi mājas iedzīvotāji saindējušies ar dūmiem un hospitalizēti. Šos faktus Voldemārs gan nav pamanījis. Smej, ka nu vairs neredzēs mūsu raidījumu, un lūdz, lai uzdāvinām viņam vismaz televizoru. Vakar vakarā, cenšoties glābt situāciju, apdedzinājis degunu, ausis un nosvilinājis matus.

Foto: skaties.lv

Kaimiņi brīnās, kā Voldemārs palicis dzīvs. Emocijas ir tik ļoti sakāpinātas, ka viena no kaimiņienēm būtu gatava pat visus sociāla dzīvokļa iemītniekus noindēt.

Rādās, ka no pacietības vīrietis izvedis ne vienu vien šejienieti. Teodors reiz paviesojies kunga istabiņā un, viņaprāt, tas bijis vien laika jautājums, kad viss uzies gaisā. Vienā pašā rozetē Voldemārs saslēdzis visdažādākās elektroierīces, ko atradis izgāztuvē.

Foto: skaties.lv

Savu vainu vakar notikušajā ugunsnelaimē vīrietis atzīst, bet citiem apvainojumiem nepiekrīt. Ja arī dzerot kādu aliņu, tad savā būcenītī un citus netraucējot.

Lielākās nepatikšanas rīkojot kaimiņi blakus dzīvojošajās sociālā dzīvokļa istabās. Izdzīvo stiprākais. Voldemārs saka, ka mēģinās tikt ar visu galā un cilpu kaklā likt negrasās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu