Iepazīšanās portālā sastapts kavalieris «aptīra» sievieti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ar LNT raidījuma Degpunktā komandu sazinājusies kāda sieviete no Daugavpils, kura pastāstīja, ka iepazīšanās interneta vietnē piezvani.lv viņai beigusies bēdīgi un tagad notiek tiesu darbi ar vīrieti, kurš viņu apzadzis.

Skaidrīte no Daugavpils piereģistrējās iepazīšanās portālā piezvani.lv, lai satiktu savu otro pusīti. Atstāja savu numuru un ilgi nebija jāgaida, līdz viņai piezvanīja vīrietis vārdā Jevgēnijs. Pāris reizes abi satikās, taču Skaidrīte ievēroja, ka ciemiņš ir aizdomīgs. Līdz pēdējā tikšanās reizē sieviete apzagta.

Tagad aizdomās turamo policija jau aizturējusi, un viņš tiks tiesāts par zādzību, krāpšanu un piesavināšanos nelielā apmērā. Bet līdz tam Skaidrīte aicina sievietes uzmanīties, jo, izrādās, Jevgēnijs aktīvi lieto arī daudz populārākus portālus, piemēram, draugiem.lv.

Skaidrīte sūta sveicienus Daugavpils tiesai, jo vakar šajā lietā vajadzēja notikt pirmajai tiesas sēdei, taču aizdomās turamais neieradās, telefoniski tiesai paziņojot, ka viņam nav naudas transportam.

Šādā gadījumā noziedznieku uz tiesu būtu jāatved konvojam, taču diemžēl tas nenotika.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu