Rīgas centrā aiztur vīrieti ar 36 gramiem marihuānas un četriem gramiem halucinogēno sēņu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija aizvadītajā diennaktī Rīgas centrā aizturējusi vīrieti ar 36 gramiem marihuānas un četriem gramiem halucinogēno sēņu, TVNET uzzināja policijā.

Naktī no 13. uz 14. oktobri ap pusvieniem naktī Rīgas Centra iecirkņa patruļpolicisti Brīvības ielā pamanīja staigājam jaunu vīrieti, kurš izskatījās narkotisko vielu ietekmē. Policisti aizdomīgo vīrieti pārmeklēja un viņa mugursomā atrada 36 gramus izžāvētas marihuānas un četrus gramus halucinogēno sēņu. Vīrietis tika aizturēts un nogādāts policijas iecirknī.

Aizturētais dzimis 1988. gadā un iepriekš nav sodīts. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka narkotikas viņš grasījies realizēt.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā. Tāpat pret vīrieti sākta administratīvā lietvedība par narkotiku lietošanu.

Vīrietim noteikts drošības līdzeklis – policijas uzraudzība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu