Teikā aiztur jaunieti, kurš uz žoga vēlējās uzkrāsot savu vārdu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Aizvakar, 19. oktobrī, ap pulksten 23.00 Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Vidzemes pārvaldes darbinieki RPP mobilajā aplikācijā saņēma ziņojumu no kāda iedzīvotāja, kurš ziņoja, ka Ropažu ielā jauns vīrietis ar krāsu apķēpā žogu. Nedaudz vēlāk, ierodoties notikuma vietā, kārtības sargi pieķēra jauno vīrieti tieši pārkāpuma izdarīšanas brīdī. Jaunajam vīrietim pārkāpuma izdarīšanai līdzi bija paņemts liels spainis ar krāsu, krāsošanas rullis un garš kāts.

Sarunā ar policijas darbiniekiem pārkāpējs pauda, ka neesot iedomājies, ka viņa rīcība varētu būt pretlikumīga. Savukārt rīcības motīvus 24 gadus vecais vīrietis skaidroja ar to, ka viņam esot psiholoģiski smags darbs, pēc kura viņš mājās nedaudz iedzēris, bet vēlāk vieglā žvingulī nolēmis doties nedaudz pakrāsot.

Jaunietis skaidroja, ka vēlējies uz sienas uzrakstīt savu vārdu, taču kārtības sargu ierašanās dēļ šo nodomu līdz galam īstenot puisim neizdevās. Jāpiebilst, ka arī pati vārda rakstīšana īsti nav padevusies, jo pareizi uzrakstīti bija tikai trīs burti. Sarunas laikā puisis pauda nožēlu par izdarīto, un izrādījās, ka agrāk viņš policijas redzeslokā par šādiem pārkāpumiem nebija nonācis.

Par jaunieša naksnīgo izklaidi viņam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols un piespriests 40 eiro sods, taču vienlaikus viņam var nākties atlīdzināt zaudējumus vai atjaunot sētas iepriekšējo krāsu, ja pret viņu vērsīsies sētas īpašnieks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu