Iereibis klients ar nazi atgriežas spēļu zālē pēc paša atstātās tējas naudas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Šonakt kādā spēļu zālē Brīvības ielā 1971.gadā dzimušam vīrietim izdevās laimēt prāvu naudas summu. Dodoties prom ar tikko iegūto laimestu, vīrietis tās darbiniekiem atstāja tējas naudu 50 eiro apmērā. Tomēr apmēram stundu pēc priecīgā notikuma, viņš atgriezās spēļu zālē un, piedraudot spēļu zāles darbiniekiem ar nazi, pieprasīja atgriezt paša atstāto tējas naudu.

Starp spēļu zāles personālu un iereibušo klientu izcēlās konflikts, kurā iesaistījās apsargi. Cenšoties savaldīt iereibušo vīrieti, vienam no apsargiem tika nodarīti miesas bojājumi. Un līdz ar konflikta saasināšanos, ap pulksten sešiem no rīta tika izsaukti Rīgas reģiona Brasas iecirkņa policisti, kuri, ierodoties notikuma vietā, agresīvo klientu aizturēja.

Šoreiz uzsākts kriminālprocess par huligānismu, ja tas saistīts ar miesas bojājumu nodarīšanu cietušajam, vai ar pretošanos varas pārstāvim vai personai, kura vēršas pret sabiedriskās kārtības pārkāpšanu, vai ja tas izdarīts, lietojot ieročus, kā arī citus miesas bojājumu nodarīšanai izmantojamus priekšmetus.

Par šādu pārkāpumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu un ar iespējamu probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu