Rīgas pašvaldības policisti palīdz zēnam no Tukuma, kurš apmaldījies

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sestdienas vakarā Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki saņēma informāciju, ka Rīgā Zasulauka stacijā atrodas 13 gadus vecs zēns, kurš dzīvo ārpus Rīgas un saviem spēkiem nevar nokļūt mājās.

Ierodoties notikuma vietā un apskatot teritoriju, policijas darbinieki ievēroja kādu pusaudzi, kurš atradās publiskā vietā bez vecāku uzraudzības pēc pulksten 22:00. Uzrunājot viņu, policijas darbinieki stādījās priekšā un paskaidroja ierašanās iemeslu. Zēns paskaidroja, ka dzīvo Tukumā, bet uz Rīgu devies kopā ar draugu.

Rīgā jaunieši ieradušies pa dienu, zēns stāstīja, ka draugam bijusi kabatas nauda un viņi kopā pirkuši saldumus, kurus notiesājuši, spēlējoties kādā rotaļu laukumā.

Bet pēc vairākām Rīgā pavadītām stundām puiša draugs it kā devies pie sava brāļa un licis gaidīt. Tā kā zēna draugs vairāku stundu laikā tā arī nav atgriezies, bet pašam puikam nebija naudas, viņš nevarēja nokļūt mājās.

Veiktas pārrunas, un pēc tām policijas darbinieki sazinājās ar puiša māti un izskaidroja radušos situāciju. Policisti zēnu nogādāja līdz Rīgas robežai, kur brīdi vēlāk ieradās arī zēna māte. Jaunietis nodots mātes uzraudzībā, bet par notikušo informēti Rīgas pašvaldības policijas Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas speciālisti, kuri izvērtēs situāciju un iesaistīto personu atbildību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu