Ekskluzīvu šampūnu zaglis iesit policistam pa galvu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Valsts policijas darbinieki aizturējuši kādu vīrieti, kurš bija meklēšanā par ekskluzīvu šampūnu zādzību. Iereibušais zaglis vienam no policistiem iesitis pa galvu, taču tika aizturēts, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Vakar, 26.oktobrī, ap pulksten pieciem vakarā Valsts policijas Patruļpolicijas darbinieki, patrulējot Brasas iecirkņa teritorijā, ievēroja kādu aizdomīgu vīrieti, kurš bija manāmā alkohola reibumā.

Policisti apstājās pie vīrieša, lai noskaidrotu viņa personību un pārbaudītu viņa reibuma pakāpi. Kamēr divi policijas darbinieki policijas busiņā pārbaudīja vīrieša identitāti, tikmēr ārā palika stāvēt viens policists ar aizturēto vīrieti.

Vīrietis pēkšņi sāka izrādīt neapmierinātību par to, ka ir aizturēts, iesita policistam pa galvu un metās bēgt. Pārējie divi policisti to redzēja un dzinās pakaļ. Likumsargi pēc neilga brīža notvēra agresoru un, lietojot fizisku spēku, aizturēja viņu.

Ekspertīzē tika konstatēts, ka vīrietis ir alkohola reibumā. Likumsargi noskaidroja, ka aizturētais dzimis 1962.gadā un tiek meklēts par augustā izdarītu zādzību no kāda skaistumkopšanas produktu veikala, kurā nozaga divas ekskluzīvas šampūna pudeles 145 eiro vērtībā. Vīrietis ir iepriekš tiesāts par zādzībām, mantas bojāšanu un par krāpšanu.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par uzbrukumu varas pārstāvim vai citai valsts amatpersonai sakarā ar tās likumisku dienesta darbību. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Tāpat saistībā ar šampūnu zādzību sākts kriminālprocess par zādzību vai piesavināšanos nelielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Likumsargs ar gūtajām traumām tika nogādāts medicīnas iestādē. Pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas viņš tika palaists mājās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu