Kaimiņi policijai nosūdz «marihuānas audzētāju»; izrādās - kundze audzē mandarīnus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Pagājušonedēļ Bolderājas iedzīvotāji Valsts policijai ziņoja, ka kādā dzīvoklī atrodoties siltumnīca. Iedzīvotāji siltumnīcu bija pamanījuši no ielas pa dzīvokļa logu. Iedzīvotāji izteica aizdomas, ka, iespējams, tur tiek audzētas kādas aizliegtas vielas, piemēram, marihuāna, TVNET informēja Valsts policijā.

Kā ierasts šādos gadījumos, notikuma vietā ieradās policisti. Minētajā adresē Rīgas Kurzemes iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas policistus sagaidīja jauna, smaidīga sieviete ar diviem bērniem. Ielūkojoties kādā no istabām, policisti pārliecinājās, ka tur tik tiešām atrodas siltumnīca, taču tajā tiek audzēts nepavisam ne tas, ko policisti bija gaidījuši tur ieraudzīt.

Siltumnīcas īpašniece policistiem pastāstīja, ka ir ļoti aizrāvusies ar dažādu eksotisku dārzeņu un pārtikā lietojamu garšaugu audzēšanu savās mājās. Sieviete labprāt izrādīja siltumnīcā esošos mandarīnu kociņus, no kuriem daži jau bija ar gataviem augļiem, grieķu salātus un citus augus. Tāpat sieviete stāstīja, ka mēģina izaudzēt arī arbūzus.

Siltumnīcas īpašniece nemaz neļaunojās uz policistiem, bet pauda izbrīnu, ka apkārtnes iedzīvotāji pa logu ir pamanījuši siltumnīcu. Tāpat viņa atzinīgi novērtēja likumsargu darbu, kuri bija reaģējuši uz cilvēku sniegto informāciju un rīkojās, kā to prasa likums. Tāpat sieviete atzina, ka tagad ir pārliecinājusies, ka policisti strādā, un turpmāk uz ielām jutīšoties drošāk.

Par laimi, šis ir viens no tiem gadījumiem, kad iedzīvotāju bažas nav apstiprinājušās un policija nav konstatējusi noziedzīgu nodarījumu. Taču aicinām iedzīvotājus arī turpmāk policijai sniegt informāciju, ja ir aizdomas par kādu likumpārkāpumu, jo tas palīdz efektīvi apkarot noziedzību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu