Liepājā un Rīgā nodegušas dārza mājiņas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Aizvadītajā diennaktī Liepājā un Rīgā nodegušas dārza mājiņas, aģentūru LETA informēja valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Izsaukums uz dārza mājiņas ugunsgrēku Krustpils ielā, Rīgā, vakar saņemts ap plkst.16.39. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatējuši, ka ar atklātu liesmu deg dārza māja un tai blakus esošā nojume 50 kvadrātmetru platībā.

Bet pagājušajā naktī saņemts izsaukums uz Pulkveža Brieža ielu Liepājā. Tur degusi dārza māja 15 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks likvidēts aptuveni stundas laikā.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devušies uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, ielu apgaismojuma stabs, vieglā automašīna, bet trīs gadījumos - sodrēji dūmvadā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī saņemti 44 izsaukumi, no tiem 11 uz ugunsgrēku dzēšanu, 24 uz glābšanas darbiem, bet deviņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu