Rīgā tūristu vēl nav daudz, bet daži jau nokļuvuši kriminālraidījumā

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Lai arī decembra sākums nav gluži aktīvākā tūrisma sezona, galvaspilsētas kārtības sargu tūrisma policijai darba netrūkst!

Tā, piemēram, darbdienas naktī vīri traukušies uz kādu hosteli, kur vairāku viesu starpā bija izcēlies pamatīgs ķīviņš, kas draudējis pāraugt kautiņā. Brīdī, kad ieradušies policisti, jaunieši nedaudz nomierinājušies, un pēc īsas sarunas atklājies patiesais ķildas iemesls. Izrādās, ka neganti sācis uzvesties kāds francūzis, kurš sācis nekārtības. Lai arī francūzis pilnībā noliedzis savu saistību ar noziegumu, videomateriālā redzamais liecinājis par pretējo, un uz notikuma vietu izsaukti kolēģi no Valsts policijas, kuri tad arī pārņēmuši tālāko darbu ar tūristiem.

Tikai pēc diennakts vīriem nācies steigties palīgā arī kādam citam pilsētas viesim, kuram atpūta vecpilsētā beigusies ar asiņojošu degunu. Izrādās, amerikānim to «sagādājis» kāds uzbrucējs vecpilsētā, un viņš vērsās pēc kārtības sargu palīdzības. Visticamāk, viesim no Amerikas palika tiešām labs iespaids par galvaspilsētas policistiem, jo viņu izvēlētais maršruts ātri vien aizvedis tieši pie uzbrucēja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu