Pie Kronvalda parka nakts laikā aiztur kailu sievieti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Pie Kronvalda parka aizvadītās nakts laikā aizturēta kaila sieviete, informēja Rīgas pašvaldības policijā (RPP).

4.decembra naktī RPP Centra pārvaldes darbinieki saņēma informāciju, ka Elizabetes ielas un Kalpaka bulvāra krustojumā atrodas kaila sieviete.

Ierodoties norādītajā adresē, izsaucēja sniegtā informācija apstiprinājās - kārtības sargi uz ielas pamanīja pilnīgi kailu sievieti, kura stāvēja uz sniegotās ietves. Viens no policistiem novilka dienesta jaku un iedeva sievietei, ar ko piesegties. Nekavējoties tika izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki. Gaidot mediķus, policisti sievieti ieaicināja operatīvā dienesta transportlīdzeklī un no aptieciņas sievietei iedeva arī folijas segu, lai viņa pēc iespējas ātrāk atgūtu normālu ķermeņa temperatūru.

Likumsargi noskaidroja sievietes datus, kā arī to, ka viņas dzīvesvietā palicis sievietes mazgadīgais bērns. Pēc brīža notikuma vietā ieradās mediķi, kuri personu apskatīja un nolēma nogādāt ārstniecības iestādē.

Pēc 32 gadus vecās sievietes hospitalizēšanas policisti devās uz viņas dzīvesvietu, kur, iespējams, atstāts sievietes mazgadīgais bērns. Ierodoties norādītajā adresē, tika sastapta ēkas dežurante, kura policistiem paskaidroja, ka sieviete pēdējās dienās uzvedusies dīvaini un šonakt pilnīgi kaila izskrējusi no sava dzīvokļa. Dežurante viņai iedevusi savu mēteli, taču sieviete mēteli nometusi zemē un skrējusi tālāk.

Policisti devās uz dzīvokli, taču tā durvis neviens neatvēra. Tika apzvanīti sievietes radinieki, lai noskaidrotu bērna pašreizējo atrašanās vietu. Pēc brīža adresē ieradās sievietes vīrs. Policisti ar vīrieti iegāja dzīvoklī un pārliecinājās par bērna drošību. Bērns atstāts tēva uzraudzībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu