Policija ironizē par kārtējās kontrabandas atrašanu un aicina «atsaukties» īpašnieku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kārtības sargi Centrāltirgus apkaimē atraduši maisu ar kontrabandas cigaretēm un, ironizējot par preces realizētājiem, aicina atsaukties īpašnieku. Rīgas pašvaldības policijas (RPP) pārstāvis Toms Sadovskis piebilst: ja īpašnieks atsauksies, cigaretes atpakaļ nedabūs. «Tā vietā viņš dabūs protokolu,» uzsver policijas pārstāvis.

RPP informēja, ka svētdienas, 4.decembra, pēcpusdienā, RPP Latgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Centrāltirgus apkaimē, pamanīja kādu aizdomīgu melnu maisu, kas bija paslēpts zem vienas no tirdzniecības vietām.

Policisti nolēma maisu apskatīt tuvāk, tajā tika atrastas 2600 nelegālās cigaretes no Baltkrievijas un Krievijas. Kārtības sargi aptaujāja garāmgājējus, taču cigarešu īpašnieks tā arī nepieteicās. Tika sastādīts mantu izņemšanas protokols un sākta administratīvā lietvedība par ar akcīzes nodokli apliekamo preču uzglabāšanas noteikumu pārkāpumu.

Pašvaldības policijā atzīmē, ka tās redzeslokā regulāri nonāk nelegālas preces, kuras tiek slēptas netālu no Centrāltirgus ar nodomu pārdot tās garāmgājējiem.

Pēdējo trīs mēnešu laikā Rīgas pašvaldības policija konfiscējusi 77 780 kontrabandas cigaretes un 78,5 litrus nelegālā alkohola.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu