BMW īpašnieki atviegloti uzelpo! Auto spoguļu zagļi «pārkvalificējušies»

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kadrs no "Degpunktā" video

Vēl pirms gada vai diviem automašīnu apzadzēji masveidā koncentrējās uz «BMW» spogulīšu zādzībām un auto īpašnieki izdomāja dažādas metodes, kā ar garnadžiem cīnīties. Tagad atkal priekšā radoši darbi, jo spoguļi izgājuši no modes un zagļi ķērušies pie automašīnu priekšējiem lukturiem. «BMW» īpašnieki var atviegloti uzelpot, tagad topā ir «Volvo» zīmola spēkrati.

Vairāku Rīgas mikrorajonu iedzīvotāji, kas ir auto īpašnieki, iespējams, pēdējā laikā piedzīvojuši nepatīkamas emocijas, no rīta dodoties savās darīšanās un ieraugot, ka automašīna palikusi bez priekšējiem lukturiem. Galvenokārt tie ir «Volvo» īpašnieki. Policija, pateicoties kādam informācijas pienesējam, gan tikusi ļaundarim uz pēdām.

Aizdomās turamais šobrīd ar policiju sadarbojas, taču savu vainu veļ uz kaut kādiem nezināmiem cilvēkiem, kas viņam zagto preci pārdevuši. Pats īsti ar zādzībām neesot nodarbojies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu