Imantā aiztur vīrieti, kurš sadūris kādu cilvēku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Valsts policija 3.decembrī saņēma ziņu no medicīnas iestādes, ka slimnīcā no Imantas mikrorajona ir nogādāts vīrietis ar divām durtām brūcēm krūškurvī un durtu brūci kaklā.

Medicīnisko palīdzību izsauca liecinieki, kas dzirdēja konfliktu starp diviem vīriešiem un pēc tam atrada sadurto vīrieti daudzdzīvokļu mājas kāpņu telpā. Saistībā ar notikušo policija sāka kriminālprocesu.

Valsts policijas Rīgas reģiona Kurzemes iecirkņa darbinieki sadarbībā ar Rīgas reģiona Kriminālpolicijas pārvaldes darbiniekiem, veicot operatīvās darbības, noskaidroja iespējamā vainīgā atrašanās vietu.

4.decembrī likumsargi atrada un aizturēja 1962.gadā dzimušo vīrieti, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par analoģiskiem gadījumiem. Aizturētais savu vainu kategoriski noliedz.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par smaga miesas bojājuma tīšu nodarīšanu, kas bīstams dzīvībai. Par šāda nozieguma izdarīšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Vīrietim piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Cietušais joprojām atrodas slimnīcā, un viņa veselības stāvoklis ir smags.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu