Sieviete pamatīgā reibumā ar zīdaini pārvietojas pa pilsētu, otru bērnu aizmirst slidotavā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Vakar, 8.decembrī, Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēma informāciju, ka Kronvalda parkā kāda sieviete lietojot alkoholiskos dzērienus, turklāt viņai blakus esot bērna ratiņi ar zīdaini.

Apskatot norādīto teritoriju, pie publiskās slidotavas Kronvalda parkā pamanīta aprakstam atbilstoša sieviete. Policisti devās pie sievietes un izskaidroja ierašanās iemeslu. Sarunas laikā no sievietes bija jūtama spēcīga alkohola smaka, kā arī viņa runāja un pārvietojās ar grūtībām. Sieviete apgalvoja, ka esot bijusi pie draudzenes un kopā ar viņu lietojusi alkoholu, bet pēc ciemošanās devusies uz publisko slidotavu pakaļ otram bērnam.

Notikuma vietā sastapts arī astoņus gadus vecs puisēns, kura izskats liecināja par nepieciešamību pēc medicīniskās palīdzības. Zēns pastāstīja, ka slidotavā bijis atstāts uz sešām stundām. Izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri apskatīja zīdaini un zēnu. Mediķi konstatēja, ka bērnus nekavējoties ir jānogādā ārstniecības iestādē.

Sieviete aizturēta un nogādāta dežūrdaļā, kur veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Pārbaudes laikā noskaidrots, ka viņa ir 3,18 promiļu reibumā.

Sievietei sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos sabiedriskā vietā tādā reibuma stāvoklī, kas aizskar cilvēka cieņu, un piespriests naudas sods - 40 eiro.

Lietas materiāli tiks nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai, kas atsevišķi vērtēs mātes atbildību attieksmē pret bērniem. Tāpat arī par notikušo informēta Rīgas Bāriņtiesa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu