Atbildot uz Poikāna tvītu, Kaimiņš aicina nošauties

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter

Viens no partijas «Kam pieder valsts?» līderiem, Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, atbildot uz bijušā partijas biedra Ilmāra Poikāna tvītu, kurā viņš bija dalījies ar rakstu par DP sākto pārbaudi saistībā ar aicinājumu nošaut deputātus, aicinājis «nopirkt pistoli un nospiest gaili».

Spriežot pēc laika, tvīts tapis ap plkst.4 svētdienas rītā un pašlaik vairs nav atrodams.

«Nēmo, nopērc beidzot pistoli un piespied gaili. Esi īsts hakeris līdz galam. Vari? Gaidam bum un vēstuli.» raksta politiķis.

Foto: twitter

TVNET jau rakstīja, ka vien pāris mēnešus pēc partijas «KPV LV» izveides sašķēlusies tās vadība un četri no deviņiem tās valdes locekļiem nolēmuši partiju pamest, jo esot vīlušies partijas ideālos un tās līderī.

Savulaik Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūta pētnieks Ilmārs Poikāns atzinis, ka viņš slēpies aiz virtuālās personas Neo vārda.

Poikāns tika aizturēts aizdomās par datu iegūšanu no Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Elektroniskās deklarēšanas sistēmas (EDS).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu