Kebabu ēstuves pārstāvim par uzbrukumu «Nekā personīga» operatoram plānots piespriest naudas sodu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ēstuves «Pakistānas kebabs» pārvaldošā uzņēmuma SIA «Spice of Pakistan» pārstāvim par uzbrukumu TV3 raidījuma «Nekā personīga» operatoram plānots piespriest naudas sodu.

Kā informēja Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Kristīne Sutugina, šogad aprīlī apsūdzētā persona atradās kādā sabiedriskās ēdināšanas iestādē Rīgā, kur Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) inspektori veica pārbaudi.

Minētā persona bija neapmierināta ar to, ka «Nekā personīga» video operators pārbaudes laikā veic filmēšanu. Pielietojot fizisku spēku, persona vairākkārt mēģināja izraut video operatora rīcībā nodoto filmēšanas tehniku. Tā rezultātā daļa no filmēšanas tehnikas nokrita uz grīdas un kļuva lietošanai nederīga.

Apsūdzētās personas noziedzīgo darbību rezultātā video operatora darba devējam nodarīts materiālais zaudējums 660 eiro apmērā, savukārt personai, kas veica filmēšanu materiālais zaudējums nodarīts 11 eiro apmērā.

Pie kriminālatbildības sauktā persona labprātīgi ir atlīdzinājusi abiem cietušajiem radīto kaitējumu.

Lieta nodota vienošanās apstiprināšanai Rīgas Pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesai, lūdzot apsūdzētajam piespriest 1850 eiro naudas sodu.

Jau ziņots, ka uzbrukums «Nekā personīga» filmēšanas grupai notika 8.aprīlī, kad žurnālisti kopā ar PVD ieradās reidā ēdināšanas iestādē «Pakistānas kebabs» Rīgā, Merķeļa ielā.

Raidījuma skatītāji bija novērojuši apšaubāmu gaļas piegādi un ziņojuši par to raidījumam, kas savukārt nodeva informāciju PVD un kopā ieradās reidā. Žurnālistu klātbūtni akceptēja gan PVD, gan sākotnēji ēdināšanas iestādes darbinieki. Taču pēc «Pakistānas kebaba» pārstāvja ierašanās un apjausmas, ka reids beigsies ar sodu, viņš kopā ar atbalstītājiem uzbruka žurnālistiem, cenšoties iegūt safilmēto materiālu un sabojājot filmēšanas tehniku, iepriekš vēstīja «Nekā personīga» komandas pārstāvji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu