Krievijas pilsonis Dārziņos samelojis par auto nozagšanu; uz sliedēm uzbraucis pats

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/LETA

Valsts policija (VP) guvusi apstiprinājumu, ka otrdienas vakarā Dārziņos notikušajā vilcienu sadursmē ar automašīnu iesaistīts pats auto īpašnieks, kurš policijai samelojis par spēkrata nozagšanu.

Pašreizējā informācija liecina, ka 1989.gadā dzimušais Krievijas pilsonis, vizinoties ar savu automašīnu, uzbraucis uz sliedēm, bet pēc tam nevarējis no tām nobraukt. Vīrietis pamanījis, ka tuvojas vilciens, izlēcis laukā un nolēmis policijai paziņot, ka viņa automašīna ir nozagta, aģentūru LETA informēja VP.

Aizdomās turētais savu vainu notikušajā atzīst un izdarīto nožēlo.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par apzināti nepatiesas liecības sniegšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods. Tāpat pret vīrieti sākta administratīvā lietvedība saistībā ar notikušo ceļu satiksmes negadījumu.

Jau ziņots, ka otrdien, 3.janvārī, Salaspils novada Dārziņos kravas vilciens uzbrauca uz sliedēm novietotai vieglajai automašīnai, ko vēlāk uzstūma pretim braucošam pasažieru vilcienam. Ap to pašu laiku policija bija saņēmusi informāciju par minētās automašīnas zādzību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu