Kādā Pārdaugavas pirmsskolas izglītības iestādē ierodas iereibis tēvs un sarīko traci

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

10.janvāra vakarā Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Imantā, kur kādā pirmsskolas izglītības iestādē pakaļ savam bērnam bija ieradies vīrietis alkohola reibumā.

Ierodoties notikuma vietā, sastapta policijas izsaucēja, kura pastāstīja, ka vienam bērnam nebija atnākuši pakaļ vecāki. Sieviete piezvanījusi bērna mātei un atgādinājusi par ierašanos pakaļ savam bērnam. Sieviete paskaidroja, ka aizkavējusies darbā, taču pēc neilga laika pakaļ bērnam ieradīsies tēvs.

Drīz vien bērnudārzā ieradies bērna tēvs pamatīgā alkohola reibumā. Iestādes darbiniece atteicās iereibušajam atdot bērnu. Vīrietis, saņemot atteikumu, kļuvis agresīvs un sācis draudēt ar cieņu aizskarošiem izteicieniem.

Arī ieraugot policistus, vīrietis neskopojās ar rupjākajām krievu valodas pērlēm. Personai vairākkārtīgi aizrādīts, taču viņš sāka likumsargiem draudēt ar fizisku izrēķināšanos, kā arī ar pamatīgām nepatikšanām darbā. Iereibušais bērna tēvs aizturēts.

Pēc mirkļa pie policistiem pienāca kāds cits vīrietis, kurš paskaidroja, ka ir bērna mātes brālis. Vīrietis pastāstīja, ka ieradies pakaļ māsas dēlam un nogādāšot viņu dzīvesvietā, kur pirms mirkļa arī pārnākusi mājās bērna māte. Pārliecinoties par vīrieša stāstītā patiesumu, bērns nodots mātes brālim.

Savukārt iereibušais vīrietis nogādāts dežūrdaļā, kur veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Pārbaudes laikā noskaidrots, ka viņš ir 2,08 promiļu reibumā. Personai sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piespriests naudas sods 100 eiro apmērā.

Pēc atžirgšanas vīrietis nožēloja izdarīto un solījās turpmāk pievērst uzmanību savām aktivitātēm gan saskarsmē ar bērnu, gan likumsargiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu