Satrakojusies skolas dežurante mājturības kabinetā sadauza vairāk nekā 100 šķīvjus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Vakar, 12. janvārī, Rīgas pašvaldības policisti devās uz kādu izglītības iestādi Rīgā, kur bija nepieciešama likumsargu palīdzība neadekvātas sievietes savaldīšanā.

Ierodoties norādītajā skolā, policisti sastapa Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus. Mediķi atradās pie mājturības kabineta durvīm, no kura bija dzirdami sievietes bļāvieni un trauku plīšana. Pret sienām nepārtraukti tika mesti dažādi virtuves piederumi un bija dzirdama lamāšanās.

Likumsargi noskaidroja, ka satrakojusies sieviete ir skolas dežurante. Izglītības iestādes personāls sievieti raksturoja kā nosvērtu cilvēku un nezināja, kas varētu izraisīt šādu rīcību.

Sievietes nevaldāmo darbību dēļ neviens nevarēja ieiet kabinetā. Likumsargi brīdi nogaidīja, līdz viņa virtuves priekšmetus nemet uz durvju pusi, un ātri devās mācību klasē.

Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Dežurante, pamanot policistu tuvošanos, sāka mest virtuves priekšmetus viņu virzienā. Lai sieviete nenodarītu kaitējumu sev un citiem, lietota asaru gāze. Sieviete savaldīta un nodota mediķiem, kuri pieņēma lēmumu viņu nogādāt ārstniecības iestādē. Mediķi drošības apsvērumu dēļ pavadīti līdz slimnīcai.

Izglītības iestādes vadībai izskaidrots, ka par materiālo zaudējumu radīšanu ar iesniegumu var vērsties Valsts policijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu