Ziepniekkalnā iereibuši vecāki ar zīdaini ratiņos pusnaktī pastaigājas; situāciju izglābj vecmāmiņa

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

15.janvārī neilgi pēc pusnakts Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Zemgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Ziepniekkalnā, kur kāds vērīgs aculiecinieks pamanījis iereibušu pāri ar bērnu ratiņiem.

Ierodoties notikuma vietā, sastapta sieviete un vīrietis, kurš stūma bērnu ratiņus. Pāris paskaidroja, ka bijuši ciemos, kur svinējuši radinieces jubileju un lietojuši alkoholu. Aplūkojot dažus mēnešus veco bērnu, konstatēts, ka viņš ir rūpīgi apģērbts atbilstoši laika apstākļiem.

Jaunajiem vecākiem izskaidrots, ka, atrodoties alkohola reibumā, netiek pilnvērtīgi pildīti vecāku pienākumi. Vīrietis paskaidroja, ka rūpes līdz abu atžirgšanai var uzņemties vecmamma.

Vecāki ar bērnu pavadīti līdz dzīvesvietai, kur pēc brīža ieradās vecmamma. Sieviete pastāstīja, ka abi vecāki parasti ir ļoti atbildīgi un reti lieto alkoholu. Vecmamma piekrita parūpēties par mazbērnu līdz abu atžirgšanas brīdim.

Ar pāri veiktas pārrunas par vecāku pienākumiem un savu darbību iespējamajām sekām.

Lietas materiāli nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai izvērtēšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu