Ciemošanās pie drauga beidzas ar miesas bojājumiem un apcietinājumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Šonakt Rīgas pašvaldības policisti saņēma informāciju par kādu kautiņu privātmājā Berģos.

Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka privātmājas iežogojuma vārti ir atstāti vaļā. Policisti devās pie nama durvīm un pieklauvēja. Ārdurvis atvēra vīrietis, kuram uz rokām un sejas bija nesen iegūti nobrāzumi. Personai izskaidrots likumsargu ierašanās iemesls. Vīrietis kategoriski noliedza, ka privātmājas teritorijā būtu notikusi fiziska izrēķināšanās.

Vīrietis likumsargus ieaicināja mājā, kur uz dīvāna pamanīts aizmidzis vīrietis. Persona pamodināta. Vīrietis pēc pamošanās paskaidroja, ka ir mājas īpašnieks, savukārt otra persona ir viņa draugs, kas ciemojas pie viņa. Arī otram vīrietim bija redzami miesas bojājumi uz sejas un rokām, kā arī nesen gūts deguna sasitums. Sarunas laikā no abām personām bija jūtama spēcīga alkohola smaka.

Jautājot mājas īpašniekam, kā viņš ir guvis miesas bojājumus, vīrietis apgalvoja, ka netīšām nokritis pagalmā un sasities. Policisti piedāvāja izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus, taču abi vīrieši no mediķu palīdzības atteicās.

Veikta personas datu pārbaude, kuras laikā noskaidrots, ka sasistā vīrieša ciemiņš ir izsludināts meklēšanā, un viņam piemērots apcietinājums.

Persona aizturēta un nogādāta Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu