Tukumā no iereibušiem vecākiem nošķir mazuli, kuru tie naktī izveduši pastaigāties

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šonakt no vecākiem nošķirts mazulis, ar kuru iereibuši vecāki naktī bija devušies pastaigā, informēja Tukuma novada bāriņtiesas priekšsēdētāja Agnese Vembre.

Informāciju par iereibušajiem vecākiem, kas bija devušies pastaigā ar gadu un četrus mēnešus veco mazuli, bāriņtiesa saņēma no Pašvaldības policijas ap vieniem naktī. Vembre skaidroja, ka mazulim nepieciešama mediķu palīdzība, un paredzēts, ka viņš ilgāku laiku atradīsies ārstniecības iestādē.

«Konstatēts, ka vecāki nav spējīgi par viņu parūpēties,» situāciju ģimenē aprakstīja bāriņtiesas priekšsēdētāja.

Savukārt vakar vakarā, sociālajos tīklos pamanot informāciju par uz ielas atrasto trīsgadnieku, Vembre pati iesaistījusies situācijas atrisināšanā. Arī šajā gadījumā bērnam sniegta mediķu palīdzība, pašlaik pie viņa atrodas arī tēvs. Bāriņtiesas priekšsēdētāja norādīja, ka bērns, visticamāk, atgriezīsies ģimenē.

Vembre uzsvēra, ka bāriņtiesas mērķis nav izņemt bērnus no ģimenes, taču abi gadījumi tiks izvērtēti, informēts arī novada Sociālais dienests.

Plašākus komentārus par situāciju katrā no ģimenēm bāriņtiesas vadītāja neizpauž.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu