82 gadus vecs sirmgalvis ielūst Rīgas kanālā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

17.janvāra vakarā Rīgas pašvaldības policisti devās uz izsaukumu Bastejkalnā, kur kāds vīrietis staigāja pa aizsalušo kanālu. Vīrieti izglāba notikušā aculiecinieks, TVNET uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

Ierodoties notikuma vietā, sastapts notikušā aculiecinieks, kurš norādīja uz netālu esošo pensionāru. Sirmais kungs samircis sēdēja uz soliņa un trīcēja. Aculiecinieks pastāstīja, ka pirms brīža pensionāru izvilcis no kanāla.

Policisti nekavējoties pensionāru ieaicināja operatīvajā transportlīdzeklī un izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus. Veikta personas datu pārbaude, kuras laikā noskaidrots, ka vīrietis ir 82 gadus vecs. Pēc mirkļa ieradās mediķi, kuri turpināja darbu ar pensionāru.

Par notikušo sākta administratīvā pārkāpuma lietvedība par atrašanos uz publiskās ūdenstilpes aizlieguma laikā. Likums paredz, ka par šo pārkāpumu izsaka brīdinājumu vai piespriež naudas sodu līdz 70 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu