Āgenskalnā parkūristi met gājējiem virsū ledu un sniegu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

20.janvāra naktī Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju, ka Āgenskalnā vairāki jaunieši, uzrāpušies uz kioska jumta, mētā sniegu un ledu uz garāmgājējiem, TVNET uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

Ierodoties notikuma vietā, sastapta izsaucēja, kura pastāstīja, ka jaunieši, ieraugot policijas transportlīdzekļa tuvošanos, aizskrējuši tirgus virzienā. Likumsargi devās turp un pamanīja trīs aprakstam atbilstošus zēnus.

Kārtības sargi jauniešus panāca un izskaidroja, kādēļ ieradušies. Sarunas laikā zēni atzinās, ka lēkājuši pa kiosku jumtiem, jo interneta plašumos redzējuši sportistus, kas izpilda dažādus parkūra trikus. Zēni noliedza, ka būtu garāmgājējus apmētājuši ar sniegu un ledu.

Veicot personu datu pārbaudi, konstatēts, ka viens no jauniešiem nesen sasniedzis pilngadību, savukārt pārējie ir 13 un 14 gadus veci.

No zēniem pieņemti rakstiski paskaidrojumi, pēc tam sazvanīti nepilngadīgo zēnu vecāki, kuri informēti par notikušo. Abi nepilngadīgie zēni nogādāti dzīvesvietās, kur nodoti vecākiem.

Lietas materiāli nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai izvērtēšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu