Par narkotiku lietošanu aizturēts 34 gadus vecs vīrietis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

21.janvāra pēcpusdienā Rīgas pašvaldības policisti, patrulējot Lienes ielas apkaimē, pamanīja kādā vārtrūmē vīrieti, kurš stāvēja ieliecies ceļos un drebēja.

Policisti piesteidzās pie vīrieša un jautāja, kas noticis. Vīrietis nepārtraukti drebinājās un apgalvoja, ka esot pārsalis. Vīrieša uzvedība liecināja par narkotisku vielu reibumu.

Jautājot par apreibinošo vielu lietošanu, vīrietis noliedza, ka būtu lietojis narkotikas. Veikta personas datu pārbaude, kuras laikā noskaidrots, ka 34 gadus vecais vīrietis ir 13 reizes sodīts par narkotisku lietošanu.

Izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri vīrieti apskatīja un konstatēja, ka viņam hospitalizācija nav nepieciešama.

Vīrietis pārmeklēts un ievietots operatīvā transportlīdzekļa pagaidu aizturēšanas telpā. Pārbaudes laikā pie aizturētā atrasts rūpīgi noslēpts polietilēna maisiņš ar nezināmas izcelsmes baltas krāsas pulverīti.

Persona nogādāta Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu