Pārdaugavā 13 gadus vecs zēns skolā ierodas 1,52 promiļu reibumā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Kādā izglītības iestādē Pārdaugavā ceturtdien ticis konstatēts 13 gadus vecs zēns, kurš skolā bija ieradies 1,52 promiļu reibumā, portāls TVNET uzzināja Rīgas pašvaldības policijā (RPP).

Ceturtdien, 26.janvārī, Rīgas pašvaldības policists, nodrošinot sabiedrisko kārtību pie vienas no izglītības iestādēm Pārdaugavā, saņēma informāciju no sociālā pedagoga par kādu septītās klases skolnieku, kurš, iespējams, skolā ieradies alkohola reibumā.

Policists devās uz sociālā pedagoga kabinetu, kur sastapts 13 gadus vecs zēns. Puisis nevarēja taisni nostāvēt un pārvietojās streipuļojot. Skolnieks nespēja pastāstīt, kur un kāpēc lietojis alkoholu.

Sociālā pedagoģe izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus, kuri zēnu apskatīja un veica alkohola koncentrācijas pārbaudi. Testa laikā noskaidrots, ka skolnieks ir 1,52 promiļu reibumā. Mediķi zēnu nolēmu nogādāt ārstniecības iestādē.

Par notikušo informēta bērna māte. Lietas materiāli nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbiniekiem izvērtēšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu