Par sievietes aplaupīšanu Āgenskalnā aiztur jauniešu pārīti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Šonakt Rīgas pašvaldības policisti, patrulējot Āgenskalnā, netālu no dežūrdaļas ēkas sastapa kādu satrauktu sievieti, kura pastāstīja, ka viņu pirms mirkļa aplaupījuši divi jaunieši sabiedriskā transporta pieturvietā.

Policisti sievieti aizsūtīja uz dežūrdaļu un paši nekavējoties sāka tuvākās apkārtnes pārmeklēšanu. Braucot pa Mazo Nometņu ielu, pamanīti divi aprakstam atbilstoši jaunieši. Meitene, ieraugot policijas transportlīdzekli, ieskrēja blakus esošajā pagalmā un ātri nometa somiņu.

Abi jaunieši panākti un apstādināti. Pāris uzstājīgi noliedza, ka būtu kādu aplaupījis.

Likumsargi sazinājās ar kolēģiem, lai uz notikuma vietu atved cietušo sievieti. Pēc brīža adresē ieradās kundze, kura atpazina pāridarītājus. Sieviete pastāstīja, ka abi jaunieši viņai pienākuši klāt un meitene paprasījusi cigareti. Kundze novērsusies, un meitene izrāvusi somiņu.

Jaunieši aizvesti pie policijas operatīvā transportlīdzekļa videonovērošanas zonā, kur pārmeklēti. Pārbaudes laikā pie abām personām atrastas sievietes personīgās mantas – divi maki, cigaretes, dokumenti u.c. lietas. Sieviete pastāstīja, ka vienīgais, kā trūkst, ir pati somiņa ar pāris dokumentiem, smaržām un lūpukrāsu.

Policisti apskatīja pagalmu, kurā jaunieši bija iegājuši, un atrada cietušās somiņu.

Veicot personas datu pārbaudi, noskaidrots, ka vīrietis ir 21 gadu vecs, savukārt jauniete šogad sasniegs pilngadību.

Abi aizdomās turamie nogādāti Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu