Par numurzīmju zagšanu draud pat divi gadi cietumā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Valsts policija turpina izmeklēt gadījumu, kad pie Rīgas cirka miskastē manītas diplomātiskās numurzīmes. Noskaidrots, ka numurzīmes nozagtas Alberta ielā. Par numurzīmju zādzību var sodīt pat līdz diviem gadiem cietumā.

Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska TVNET pastāstīja, ka 13.janvārī Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Alberta ielā no automašīnas «Volkswagen Passat» nozagtas abas numurzīmes.

Pēc kāda laika tika saņemta informācija, ka miskastēs Merkeļa ielā mētājas nozagtās numurzīmes. Policija ieradās notikuma vietā, taču numurzīmes netika atrastas.

Policija turpina apstākļu noskaidrošanu. Par šādu noziegumu var sodīt ar brīvības atņemšanu līdz diviem gadiem, ar īslaicīgu brīvības atņemšanu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Likumsargi arī aicina iedzīvotājus, kuru rīcībā varētu būt informācija par notikušo, vērsties tuvākajā policijas iecirknī, vai zvanīt pa tālruni 110.

TVNET jau rakstīja, ka kāds vērīgs TVNET lasītājs pamanījis, ka atkritumos Rīgā izmestas numurzīmes ar sarkanu fonu. Numurzīmes izmestas pie Rīgas cirka.

Diplomātisko numura zīmju fons ir sarkanā krāsā. Diplomātisko numura zīmju pirmie simboli ir burti C, CC vai CD. Pārējie šo numura zīmju simboli ir cipari.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu