Par marihuānas tirdzniecību internetā aiztur divus jauniešus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policijas Rēzeknes iecirknis saņēma operatīvu informāciju, ka vienā no populārajiem sociālajiem tīkliem ir izveidota grupa, kurā kāda sieviete piedāvā iegādāties zāles pret depresiju, kas, iespējams, ir nelikumīgas psihotropās vai narkotiskās vielas.

15.februārī veicot operatīvus pasākumus šīs informācijas pārbaudei, Rēzeknes novada Kantinieku pagastā likumsargi apturēja automašīnu, ar kuru pārvietojās iespējamās vainīgās personas.

Veicot transportlīdzekļa apskati, pie 1997. gadā dzimuša vīrieša un 2000. gadā dzimušas sievietes tika atrasti divi polimēra maisiņi ar apmēram 5 gramiem zaļganbrūnas augu valsts izcelsmes vielas, kas visdrīzāk ir marihuāna.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess un nozīmētas visas nepieciešamās ekspertīzes. Jāpiebilst, ka minētās personas agrāk nebija nonākušas policijas redzeslokā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu