Brunavas pagastā par alkohola zādzību no veikala aizturēti trīs vīrieši

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Sestdienas rītā par alkoholisko un atspirdzinošo dzērienu nozagšanu no veikala Bauskas novada Brunavas pagastā aizturēti trīs vīrieši, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Sietniece.

Viņa skaidroja, ka sestdien ap plkst.3 apzagts veikals. Zagļi, izmantojot lauzni, izsita veikala loga stiklu un, iekļūstot veikalā, nozaga alkoholiskos un atspirdzinošos dzērienus. Par veikala apzagšanu sākts kriminālprocess.

Operatīvi veicot neatliekamās izmeklēšanas darbības, policija jau ap plkst.9 aizturēja trīs vīriešus, kuri lietoja alkoholu vienā no iesaistīto personu dzīvesvietām.

Aizturētie - 1996., 1976. un 2001.gadā dzimušie - ir Brunavas pagasta iedzīvotāji, kuri pēc aizturēšanas ievietoti īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Policija izmeklē notikušā apstākļus, kā arī pārbauda, vai aizturētās personas nav iesaistītas citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu