Likumsargi pieķer zēnu, kurš klaiņo pa daudzstāvu jaunceltni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Svētdien, 19.februārī, Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Pleskodālē, kur kāds zēns klaiņoja pa nožogotu daudzstāvu jaunceltni.

Ierodoties notikuma vietā, policisti sastapa objekta apsargu. Vīrietis paskaidroja, ka pirms neilga laika saņēmis informāciju, ka ekspluatācijā nenodotajā jaunceltnē iekļuvuši divi jaunieši. Apsargs ieradies objektā un aizturējis vienu no pārkāpējiem, taču otrs paspējis aizbēgt. Vīrietis norādīja uz netālu esošo zēnu.

Sarunas laikā puisis nenoliedza, ka prettiesiski iekļuvis privātīpašumā. Savu rīcību viņš skaidroja ar ziņkāri palūkoties uz apkārtni no pavisam cita skatu punkta.

Par notikušo Rīgas pašvaldības policija sākusi administratīvā pārkāpuma lietvedību par atrašanos ekspluatācijā nenodotā būvē. Tāpat policija turpina noskaidrot otra pārkāpēja identitāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu