Vidzemē Itālijas pilsone noiet pa sliedēm teju 50 kilometrus, lai veiktu pašnāvību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajās brīvdienās Vidzemē izglābta kāda jauna sieviete no Itālijas, kura bija ieradusies Madonā, lai piedalītos slēpošanas sacensībās un vēlējās izdarīt pašnāvību, vēsta «Dzirkstele.lv».

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Madonas iecirknī 25.februārī, ap plkst.16:00, tika saņemta informācija, ka no «Smeceres sila», kurā notika slēpošanas sacensības «Tautas slēpojums Madona 2017» ir pazudusi Itālijas pilsone, dzimusi 1990.gadā.

Sieviete Madonā bija ieradusies kopā ar delegāciju no Itālijas astoņu cilvēku sastāvā, lai piedalītos Eiropas meža darbinieku 49.čempionātā biatlonā. Tika uzsākti plaši personas meklēšanas pasākumi, tajos iesaistot gandrīz visus Madonas iecirkņa policijas darbiniekus, kā arī Vidzemes reģiona pārvaldes speciālo uzdevumu vienību un Galvenā Kriminālpolicijas pārvaldi. Palīdzību piedāvāja arī Nacionālie bruņotie spēki un robežsardze.

Sievieti policijai izdevās atrast 2017.gada 26.februārī plkst.01:45 Pļaviņu apvidū. Itālijas pilsone bija kājām veikusi šo attālumu, ejot pa dzelzceļa sliedēm, ar mērķi izdarīt pašnāvību. Sieviete tika 26. februāra rītā tika nogādāta uz Rīgas starptautisko lidostu, lai kopā ar saviem kolēģiem dotos mājās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu