Par kabatzādzībām aiztur divas sievietes, aicina atsaukties cietušos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Šā gada martā Liepājā, Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepāja iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki aizturēja divas sievietes, kuras vairāku mēnešu garumā Liepājas pilsētas maršruta autobusos nodarbojās ar kabatzādzībām, pārsvarā apzogot vecāka gadagājuma cilvēkus. Šīs personas darbojušās roku rokā – viena novērsusi uzmanību un tikmēr otra izpaudusies roku veiklībā.

Par šiem gadījumiem ir ierosināti vairāki kriminālprocesi un notiek izmeklēšana. Abām sievietēm, 1981.gadā un 1978.gadā dzimušām, ir piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi.

Valsts policija aicina aplūkot sieviešu fotogrāfijas un atsaukties arī citus iedzīvotājus, kuri ir cietuši no viņu pretlikumīgajām darbībām, zvanot pa tālruni 110 vai personīgi vēršoties Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirknī, Bāriņu ielā 3, Liepājā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu