Aizdomās par hanteļu un vingrošanas bumbu zādzību no sporta kluba aizturēts vīrietis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pagājušo piektdien, 10. marta vakarā, kādā sporta klubā Salaspilī ienāca vīrietis ar mugursomu un sāka iztaujāt administrāciju par treniņu iespējām. Pēc tam vīrietis devās apskatīt otrā stāva telpas, kur atrodas nodarbību zāles. Administrācijas personālam vīrietis likās aizdomīgs, tāpēc tika paziņots apsargam, lai pievērš viņam uzmanību

Pēc brīža administrācija pamanīja, ka vīrietis kāpj lejā no otrā stāva un ka vīrieša mugursoma izskatās piebāzta. Ņemot vērā, ka iepriekš viņa mugursoma izskatījās tukša, sporta kluba darbiniekiem radās aizdomas, ka viņš ir apzadzis telpas. Tika noskaidrots, ka vīrietis ir nozadzis vairākas neliela izmēra hanteles, kā arī bērnu vingrošanas bumbas.

Apsargi operatīvi zagli aizturēja līdz brīdim, kad notikuma vietā ieradās Salaspils iecirkņa policisti un nogādāja viņu iecirknī.

Likumsargi pārbaudīja, ka vīrietis ir dzimis 1988. gadā un jau iepriekš vairākas reizes sodīts par zādzībām. Aizturētais savu vainu atzīst. Turklāt vaļsirdīgi atzinis, ka iepriekš apzadzis veikalus, taču tagad nolēmis pārbaudīt, vai sporta klubu apzagt neesot vieglāk.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180. panta – par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis policijas kontrole.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu