Liepājā uzdarbojas pannu zagļi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Valsts policija Liepājā aizturējuši divus vīriešus, kuri nozaguši pannas. Vīrieši veikalā paviesojušies vairākas reizes un nozaguši pannas, kuru kopējā vērtība ir vairāk nekā 500 eiro, TVNET pastāstīja Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova.

Valsts policijā pagājušajā nedēļā tika saņemta informācija, ka no Zemnieku ielas tirdzniecības objekta ir nozagtas pannas. 6.martā tika konstatēts, ka nozagtas piecas pannas, 9.martā nozagtas trīs pannas un vakar nozagta viena panna, kuru zagļi tālāk mēģinājuši pārdot. Kopumā ir nozagtas deviņas pannas, kuru vērtība sasniedz aptuveni 520 eiro.

Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas darbiniekiem vakar izdevies abus vīriešus aizturēt un nogādāt Valsts policijā, kur no viņiem tika ņemts paskaidrojums. Vīrieši savu vainu atzīst un šobrīd atrodas Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Valsts policijā par zādzības faktu ir ierosināts kriminālprocess.

Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu