Policija izjaukusi divu vīriešu centienus Rīgā realizēt lielu daudzumu amfetamīna

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šonedēļ Teikā un Pārdaugavā policisti aizturējuši divas personas, kuras centās realizēt lielu daudzumu amfetamīna, informēja Valsts policijā.

Pārbaudot operatīvo informāciju par narkotisko vielu uzglabāšanu un tirdzniecību, Rīgas Teikas iecirkņa policisti veica kratīšanu divu aizdomās turētu personu dzīvesvietās.

Pārbaudes laikā kopumā pie abām personām tika atrasti nepilni 30 grami amfetamīna, ko vīrieši bija plānojuši pārdot. Viens no vīriešiem narkotikas bija paslēpis skapī, savukārt otrs virsdrēbēs.

Vīrietis, kurš dzimis 1986.gadā, iepriekš policijas redzeslokā nonācis par narkotisko vielu lietošanu un ceļu satiksmes pārkāpumiem. Savukārt otrs vīrietis, kurš dzimis 1988.gadā, iepriekš policijas redzeslokā nav nonācis.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par narkotisko vielu glabāšanu, pārvadāšanu un pārsūtīšanu realizācijas nolūkā, ja šīs darbības izdarītas ar narkotiskām vielām lielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu