Strīds par narkotikām – 35 gadus veca vīrieša dzīvības cena

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Marta sākumā pēc pulksten trijiem naktī Bolderājas iedzīvotāji uz ielas, visiem labi redzamā vietā, pamanīja mirušu vīrieti ar asinīm klātu seju. Aculiecinieki par notikušo paziņoja Valsts policijai, kas ieradās notikuma vietā. Iedzīvotāju sniegtā informācija apstiprinājās – uz ielas atradās 35 gadus vecs miris vīrietis ar acīmredzamām sišanas pēdām.

Veicot operatīvās darbības, policisti noskaidroja, ka miesas bojājumus, kuru rezultātā iestājusies nāve, iespējams, nodarījis kāds mirušā paziņa – 57 gadus vecs vīrietis. Jāpiemin, ka aizdomās turētais iepriekš sodīts par noziegumiem, kas saistīti ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti. Turklāt ekspertīzes rezultāti liecina, ka arī bojā gājušais vīrietis liktenīgajā naktī bija lietojis narkotikas.

Pašreizējā informācija liecina, ka tieši strīds par narkotikām kļuvis par nāvējošo miesas bojājumu nodarīšanas iemeslu, taču precīzi notikušā apstākļi vēl tiek skaidroti. Noziegums izdarīts tajā pašā naktī, kad Bolderājas iedzīvotāji atrada mirušā ķermeni. Pirmatnējā ekspertīze uzrāda, ka nāve iestājusies no miesas bojājumiem, kas, visticamāk, izdarīti ar kājām vai rokām.

Noskaidrojot aizdomās turētā iespējamo atrašanās vietu, likumsargi marta vidū viņu Bolderājā aizturēja.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta trešās daļas - par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Šobrīd aizdomās turētais vīrietis atrodas apcietinājumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu