Iļģuciemā aizturēts pamatīgā reibumā esošs vīrietis lūdzēja pozā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

18.martā neilgi pēc 11.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Iļģuciemā, kur pie kādas daudzdzīvokļu nama ieejas gulēja vīrietis.

Ierodoties notikuma vietā, policisti pamanīja vīrieti, kurš uz ietves bija aizmidzis lūdzēja pozā. Vīrietis aiz pleca papurināts, taču viņš nereaģēja. Vīrieša uzvedība liecināja, ka viņš ir spēcīgā, iespējams, narkotiku reibumā. Policisti izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus.

Aplūkojot personu, pie viņa pamanītas izlietotas šļirces un plastmasas korķītis, kurā bija ietīta nezināmas izcelsmes viela.

Pēc mirkļa ieradās mediķi, kuri iereibušajam vīrietim sniedza pirmo medicīnisko palīdzību. Vīrietis medicīniskās apskates laikā nāca pie samaņas, taču neko nepaskaidroja.

Izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuriem vīrietis nodots kopā ar aizdomīgo iepakojumu turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu