Kas policijas šefam maciņā? Nopelnījis € 46 690

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valsts amatpersonas deklarāciju iesniedzis arī Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis. Viņš pērnā gada deklarācijā uzrādījis 43,7 tūkstošu eiro uzkrājumus kopumā divās bankās, bet algā no Valsts policijas saņēmis 46 690 eiro, liecina valsts amatpersonas deklarācija par pērno gadu.

Policijas šefs, strādājot arī Juridiskajā koledžā par vieslektoru, nopelnījis 1,5 tūkstošus eiro. Viņam pieder dzīvoklis Rīgā, bet viņa valdījumā atrodas 2013.gada «Hyundai».

Policijas priekšnieks amatpersonas deklarācijā uzrādījis arī to, ka viņam ir privātie pensiju fondi, kā arī dzīvības apdrošināšana ar līdzekļu uzkrāšanu.

Viņam ir arī «Latvijas kuģniecības» akcijas 1,7 tūkstošu eiro vērtībā. No Iekšlietu ministrijas veselības un sporta centra viņš arī norādījis ienākumus 281 eiro apmērā.

Saskaņā ar likumā «Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā» noteikto valsts amatpersonām kārtējās valsts amatpersonu deklarācijas par 2016. gadu jāiesniedz VID elektroniskajā deklarēšanas sistēmā (EDS) no 2017. gada 15. februāra līdz 3. aprīlim ieskaitot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu