Daugavpils novadā atsavina ievērojamu daudzumu nelegālas degvielas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde, veicot koordinētus un mērķtiecīgus pasākumus cīņā pret akcīzes preču nelikumīgu apriti, divu nedēļu laikā vairāku atklāto likumpārkāpumu ietvaros Daugavpils novadā izņēma ievērojamu daudzumu nelegālās degvielas.

Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas darbinieki, pārbaudot informāciju par iespējamu nelikumīgu degvielas uzglabāšanu un realizāciju, 2017.gada 10.martā Daugavpilī veica operatīvās un izmeklēšanas darbības. Kopumā kādas noliktavas teritorijā izņemti 2100 litru degvielas, kā arī aprīkojums, kas izmantojams degvielas uzpildīšanai. Pašlaik ir noskaidrota arī 1975.gadā dzimuša vīrieša saistība ar akcizējamo preču nelikumīgu apriti.

Savukārt 14.martā Daugavpils novada Naujenes pagastā likumsargi noskaidroja 1984.gadā dzimuša vīrieša saistību ar akcizējamo preču nelikumīgu apriti un izņēma 210 litrus degvielas.

Dienu vēlāk, 15.martā, Daugavpils iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki, operatīvo un izmeklēšanas darbību laikā Daugavpilī veica kādas garāžas apskati, kurā konstatēja 5 mucas, kā arī kannas ar nelegālo degvielu. Kopumā izņemti 1200 litri degvielas, kā arī noskaidrota 1969.gadā dzimuša vīrieša saistība ar akcizējamo preču nelikumīgu apriti.

Saistībā ar minētajiem likumpārkāpumiem sāktas administratīvās lietvedības par akcizējamo preču aprites noteikumu pārkāpšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu