Ķengaragā aiztur vīrieti, kurš ievērojamos apjomos ražoja nelegālo alkoholu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Ceturtdien, 23. martā, Valsts policija saņēma informāciju, ka Ķengaragā kāds vīrietis ievērojamos daudzumos ražo un pārdod nelegālo alkoholu.

Alkohola ražotne bija ierīkota kāda 1960.gadā dzimuša vīrieša mājoklī. Policijai veicot pārbaudi, tika atrasti 320 litri nelegāli saražotā alkohola, kas bija sapildīts 5 litru plastmasas pudelēs (skatīt attēlus).

Izmantojot dažādus filtrus, vīrietis izgatavojis gan brendiju, gan balzamu, gan šņabi.

Ņemot vērā lielos alkohola apjomus, secināms, ka vīrietis nelegālo preci realizējis plašam klientu lokam.

Pārbaudes laikā policija konstatēja, ka vīrietis realizējis arī nelegālās cigaretes. Kopumā atrasti desmit bloki jeb 2000 nelegālo cigarešu.

Pret vīrieti sākts kriminālprocess par nelegāli izgatavotu (ražotu) alkoholisko dzērienu vai spirtu saturošu šķidrumu, kuri nav alkoholiskie dzērieni, bet kurus piedāvā kā alkoholiskos dzērienus (nelikumīgi alkoholiskie dzērieni), realizāciju.

Foto: Valsts policija

Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu