Dubeņos vīrietis pēc alkohola un kefīra zādzības aizmieg kāpņutelpā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

26.martā ap plkst. 21:30 Dubeņos, Centra ielā veikalam tika izsists durvju stikls un no tā nozagtas dažādas preces. Kāda sieviete, atrodoties netālu no veikala, sadzirdējusi signalizāciju un devusies vīrieti aizturēt, taču viņš izrāvies un skrējis prom.

Vīrietis nozadzis trīs alkohola pudeles un trīs pakas kefīra, no kurām divas jau pa ceļam vīrietim izkritušas no rokām. Notikuma vietā ierodoties Valsts policijas amatpersonām, sieviete norādīja, ka viņš ir iegājis tuvējā daudzdzīvokļu mājā.

Valsts policijas darbinieki vīrieti sastapuši kāpņu telpā, kur viņš bija jau paspējis iztukšot vienu no pudelēm un turpat arī aizmidzis.

Šobrīd vīrietis ir aizturēts, un Valsts policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu