Krāpnieks uzdodas par TVNET darbinieku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kāda iedzīvotāja ziņojusi, ka pie viņas nedēļas nogalē ieradies kāds vīrietis un stādījies priekšā kā Mārtiņš no TVNET. Viņš sirmgalvei, kura dzīvo kopā ar vīru, vēlējies uzdot pāris jautājumus par Eiropu, bet pēc tam viņa interese zudusi un viņš devies prom.

Pēc sirmgalves teiktā, vīrietis bijis aptuveni 25 gadus vecs, samērā solīdi ģērbies.

TVNET atgādina, ka šādos gadījumos, kā arī citos, kad ir bažas par personas identitāti, jālūdz uzrādīt preses karti kopā ar personu apliecinošu dokumentu. TVNET, iepriekš nesaskaņojot, nekad nedodas pie cilvēkiem uz mājām veikt intervijas.

Esam jau rakstījuši par policijas vairākkārtējiem brīdinājumiem par krāpniekiem, kuri uzdodas par uzņēmumu pārstāvjiem. Parasti viņi par upuriem izvēlas gados vecākus ļaudis.

Savulaik policija ziņoja, ka Pārdaugavā pensionāri savos dzīvokļos ielaiduši svešu personu un kļuvuši par noziedzības upuriem. Vienā no gadījumiem svešinieks uzdevies par sociālo darbinieku un piedāvājis noslēgt īpašu līgumu.

Brīdī, kad mājas saimnieks meklēja dokumentus, lai varētu noslēgt piedāvāto līgumu, viltvārdis nozadzis maku ar naudu un kredītkarti, ko vēlāk nelikumīgi izmantojis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu