Vecrīgā par atkailināšanos aizturēts Norvēģijas pilsonis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki Vecrīgā aizturējuši divus Norvēģijas tūristus, no kuriem viens bija pozējis ar atkailinātu ķermeņa augšdaļu, portāls TVNET uzzināja RPP.

Pirmdien neilgi pirms pulkst.04.00 Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci pamanīja divus, iespējams, iereibušus vīriešus. Viens no viņiem novilka bikses un ar atkailinātu ķermeņa apakšdaļu pozēja, lai otrs varētu noķert vislabāko kailās pēcpuses kadru.

Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā pašvaldības policijas ekipāža. Kārtības sargi, ierodoties norādīja adresē, sastapa divus tūristus no Norvēģijas. Abi jaunie vīrieši policijas ierašanās brīdī bija apģērbušies. Ar pilsētas videonovērošanas centra darbinieku palīdzību noskaidrots, kurš no viņiem skraidījis pa ielu ar pliku pēcpusi.

Norvēģis aizturēts un nogādāts dežūrdaļā, kur veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Testa laikā noskaidrots, ka tūrists ir 1,64 promiļu reibumā. Pārkāpējam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods 290 eiro apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu