Policisti veikli aiztur velosipēda zagli Krišjāņa Barona ielā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

29.martā neilgi pēc pulksten 1.00 naktī Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki, patrulējot pa Krišjāņa Barona ielu, pamanīja kādu tumšā treniņtērpā ģērbtu vīrieti, kurš ar knaiblēm policistu acu priekšā pārknieba stāvēšanai novietotam velosipēdam saslēgu.

Viens no policistiem izkāpa no operatīvā transportlīdzekļa un pielavījās iespējamajam zaglim no mugurpuses, bet sekundi vēlāk policists vīrieti veikli aizturēja, noguldot uz zemes un saslēdzot rokudzelžos.

Aizturētais aizvests pie policijas operatīvā transportlīdzekļa videonovērošanas zonā, kur, aplūkojot viņa mantas, atrastas izlietotas šļirces un vairāku personu dokumenti – sievietei piederoša pase, kādam citam vīrietim piederoša vadītāja apliecība un, visticamāk, viltoti Zviedrijas iedzīvotāja identifikācijas dokumenti. Šiem trim dokumentiem bija viena un tā pati personas fotogrāfija, bet atšķīrās pārējie dati dokumentā.

Sarunas laikā vīrietis savas rīcības motīvus nepaskaidroja. Aizturētais bija manāmā reibumā, par ko liecināja alkohola smaka vīrieša izelpā.

Izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēma darbu notikuma vietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu